Implantologie Servicii stomatologie Balti

Contrar așteptărilor, implantologia este mai puțin dureroasă decât, de exemplu, tratamentele pe canal. Implantarea simultană a două sau mai multe implanturi este mai puțin traumatizantă, pentru că se efectuează o singură operație, o singură tăietură în gingie, o vindecare singulară și așa mai departe. Implantarea multiplă este cea mai ușor de suportat dintre toate alternativele.

Vă stăm la dispoziție cu un plan de tratament personalizat pe orice marcă de implanturi doriti, din cele prezentate mai jos. Puteți beneficia de oferta noastră de discount pentru implanturi multiple în aceeași ședință.

Implant Dentar AB 

Implant Dentar Megagen – AnyOne

Implant Dentar Megagen - AnyRidge 

Avand un design inovator, patentat, sistemul de implanturi AnyRidge oferă performanță , stabilitate si capacitatea de a putea proteza imediat cu unul sau mai multe elemente protetice. Rezultatele estetice sunt excelente chiar și în aplicațiile cele mai dificile. Este recomandat pentru zona molarilor si in situatiile in care pacientul nu detine un os de cea mai buna calitate. Cu un design unic, implantul AnyRidge vine in ajutorul medicului prin inserare facila in densitatea osoasa si prin osteointegrarea rapida si progresiva.

Implantul Megagen-AnyRidge este unul dintre cele mai solicitate tipuri de implant dentar atat de catre medicul implantolog si protetician cat si de catre pacienti datorita avantajelor sale multiple si a rezultatelor estetice foarte bune.

Pretul include toate implanturile si manopera de inserare. Separat se vor achita adiție de os, sinus lift, bontul protetic potrivit și coroanele pe implant.

Alte services

Contacteaza-ne

Suna acum si primeste o consultare telefonica gratuit !

Expediaza-ne un mesaj