Laborator Tehnico-Dentar Servicii stomatologie Balti

În cazul medicine dentare este foarte important rolul jucat de laboratorul de tehnică dentară, acolo unde se realizează efectiv coroanele și punțile dentare, fațetele ceramice, diferite proteze etc. Acesta este evident responsabil de calitatea lucrării protetice, de cât de repede pacientul beneficiază de ea, de numarul ședințelor la care este supus acesta.

Într-o ultimă instanță, contribuie decisiv la plăcera pacientului de a avea o lucrare frumoasă și perfect funcțională, cu un efort minim .

După tratamentele efectuate în cabinet, medicul amprentează câmpul protetic. Prin acestă metodă înregistreză pozitia dinților, a gingiei și bonturilor dentare ce vor susține viitoarea lucrare. De aici înainte, implicarea laboratorului dentar este definitorie pentru rezultatul final.

Astfel prezența laboratorului dentar în cadrul cabinetului stomatologic este de mare ajutor pentru medicul stomatolog. 

Dotările de ultimă generatie, experiență îndelungată și tehnicienii dentari bine pregătiți sunt câteva component esențiale care stau la baza performanțelor și calității oferite de Centrul stomatologic Dentaurum pacienților săi.

Tehnicienii noștri dentari acoperă toate subramurile pe care le presupune activitatea de tehnică dentară: turnarea modelelor, a metalului, aplicarea ceramicii, realizarea protezelor dentare și alte servicii specifice.

Alte services

Contacteaza-ne

Suna acum si primeste o consultare telefonica gratuit !

Expediaza-ne un mesaj