Gutierele detare de protectie sunt o modalitate de protectie a cavitatii orale pentru ca acopera dintii si gingiile, pentru a preveni si a reduce stresul asupra dintilor, arcadelor dentare, buzelor si gingiilor.
Gutierele sunt foarte folosite pentru protectie in cazul sportivilor, in tratament pentru bruxism, pentru protectia articulatiei temporo-mandibulare sau ca parte dintr-un anumit tratament dentar.


Gutierele de noapte pentru bruxism
Bruxismul este o boala care se manifesta prin scrasnirea dintilor, frecvent in timp somnului si de multe ori fara sa stiti acest lucru.
Scrasnirea dintilor poate provoca durere si chiar pierderea dintilor, fracturi de smalt, uzura suprafetei dintelui, stari de oboseala, dureri de maxilar si dureri de cap. Bruxismul este cauzat de lipsa dintilor, o muscatura incorecta, factori de ordin psihic si fizic.


Bruxismul este o boala care in timp dauneaza sanatatii dentare, de aceea va recomandam sa aduceti copilul la un medic dentist in cadrul Centrului Stomatologic Dentaurum pentru a-i fi realizata o gutiera speciala pentru tratarea bruxismului. Aceasta gutiera neutralizarea forta cu care pacientul musca si ajuta la schimbarea comportamentului.


La prima vizita la Centrul Stomatologic DENTAURUM medicul dentist va lua amprenta danturii copilului, iar la a doua vizita, va va arata cum sa o fixati si o va ajusta la muscatura copilului. Aceste gutiere sunt de mai multe feluri, dentistul va va recomanda materialul cel mai potrivit.

 

 

Bijuterie dentara - Swarovski

Ultima tendinta in domeniu modei reprezinta aplicarea a doua bijuterii dentare...

Citeste

Gutierele dentare de protectie

Бруксизм – это заболевание, которому характерны такие симптомы...

Citeste

Gutiera de protectie pentru sportivi

Gutierele de protectie trebuie sa fie un element important in echipamentul sportiv...

Citeste

Contacteaza-ne

Suna acum si primeste o consultare telefonica gratuit !

Expediaza-ne un mesaj